Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kris Kras Atelier Amsterdam Oost

27 september

€150
schilderen 2 meisjes

Kom tekenen, timmeren, lijmen, gieten, krassen, kleien, schilderen, knippen, rollen, strooien of dippen. Het Kris Kras Atelier is uniek omdat kinderen er al vanaf 18 maanden welkom zijn. De ouders van de jongste kinderen zijn aanwezig bij de workshops. Het is een bijzondere en inspirerende ervaring voor kinderen én ouders, met veel ideeën voor thuis

In de ochtend is er een groep voor kinderen van 18 maanden tot 4 jaar die start om 10.00. Ouders zijn hier bij aanwezig. Hier is nog plek vrij, meld je graag snel aan!

In de middag zijn er twee groepen voor kinderen vanaf 4 jaar, een begint om 15.30 en de laatste groep start om 17.00. Deze groepen zitten al vol.

Het is een serie van tien workshops onder begeleiding van Titia Sprey. De kosten zijn € 150,- inclusief materiaal. Het is ook mogelijk om met een Stadspas mee te doen aan het Kris Kras Atelier. Daarvoor geldt dan een aanbieding, de kosten zijn dan € 10,- voor de hele serie van 10 workshops.

Data: 27 september, 4, 11 en 18 oktober, 1, 8, 22 en 29 november, 6 en 13 december 2019 (deze data zijn nog even onder een klein voorbehoud).
Adres: bevo lokaal (2e verd) van obs de Dapper/Vrije School Thula, Pieter Nieuwlandstraat 3 (vlakbij de Dappermarkt).

Meld je hier aan.

Gegevens

Datum:
27 september
Kosten:
€150
Evenement Categorie:

Organisator

Titia Sprey

Locatie

obs de Dapper / Vrije School Thula
Pieter Nieuwlandstraat 3
Amsterdam, 1093 XG Nederland
+ Google Maps
Website:
http://obsdedapper.nl/