Chantal Chin A Foeng (regio Rotterdam)

Chantal Chin A Foeng (1970) is moeder, ervaringsdeskundige en Atelierpedagoog. Ze heeft de HBO-opleiding Vormgeving en Communicatie genoten en de praktijkopleiding Atelierpedagoog van Atelier In Een Koffer. Chantal is op aanvraag inzetbaar met een mobiel atelier en zoekt op dit moment een geschikte atelierlocatie in de omgeving van Rotterdam.

Chantal werd geraakt toen ze haar eigen kinderen regelmatig diverse materialen gaf om te ontdekken en om mee te creëren, zonder opdracht, thema of haast. Zij raakte gefascineerd, omdat ze de eigenwaarde, concentratie en het plezier zag groeien bij haar eigen kinderen. Kinderen hebben een rijke bron in zich en komen moeiteloos van het ene spoor in het andere. Deze eigen ideeën en eigen inbreng zijn waardevol.

Al vanaf jonge leeftijd is Chantal vaak zelf ook bezig te creëren met verf, potlood, zand, lijm, karton en stift. Zij kent en herkent het plezier ervan en geeft dit graag door.

Chantal heeft 11 jaar ervaring als creatieve moeder en twee jaar als Atelierpedagoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>