Zelf met kinderen kriskrassen?

Volg de 2 daagse training Atelier in een Koffer voor inspiratie, ideeën en handvatten voor het werken met kinderen op creatief gebied, zowel thuis, op school als in kindercentra.

De training wordt drie keer per jaar gegeven in het weekeind, in Amsterdam. Een keer in februari, in april en een keer in oktober. Kijk op de agenda voor de actuele data.

Wees er snel bij, de groep zit vaak vol. Inschrijven kan met Ideal eenvoudig hier

Aanbieding: bij boeking tot twee maanden voor het begin van de cursus krijg je € 25 korting. Bij aanmelding met twee personen ontvang je zelfs € 40 korting p.p.

flyer-2daagse-2018

Reacties van deelnemers:

Kleurplaat eruit tekening erin! Wat een inspiratie MET visie. Na het volgen van de 2daagse is er hier thuis veel veranderd! We hebben weer echt plezier om met elkaar bezig te zijn, we bouwen, creëren en fantaseren erop los. En dat alles zonder ergens uit willen komen… Er is weer veel meer verwondering voor materialen en elkaar! Ik kijk zelf nu anders tegen creatieve processen aan en mijn dochters gaan ineens weer uit zichzelf tekenen! Ik kan de cursus van harte aanbevelen ook voor alle ouders!”

“Een pedagogisch medewerker van ons kinderdagverblijf heeft de tweedaagse cursus gevolgd en kwam overlopend van ideeën en enthousiasme terug. Het is prachtig om te zien dat de cursus zijn sporen heeft nagelaten in het werken met de kinderen op de groep. Het heeft ook heeft ook heel inspirerend gewerkt voor haar collega;s. Een prachtige cursus die ik voor iedereen gun die kinderen heeft of met kinderen werkt!”

“Heerlijk om ondergedompeld te worden in de visie van het sporen maken en het begrijpen met je handen te ervaren. Ook confronterend hoe makkelijk ook ik denk en spreek in termen van mooi en goed, zelfs al ben ik in mijn werk gewend proces-gericht te kijken, denken en stimuleren. ”