Aanmelden kinderen

Om je kind aan te melden voor een van de Kris Kras Ateliers, neem contact op met de atelierpedagoog van de betreffende locatie.

Trainingen van Atelier in een Koffer zijn direct te boeken op de website van Atelier in een Koffer. Er is een speciale korting op de 2daagse cursus voor ouders van kinderen van het Kris Kras Atelier.

Proeflessen en instromen
Bij de Kris Kras Ateliers is het vaak mogelijk om na aanvang van de cursus in te stromen. Instromen is afhankelijk van het aantal nog beschikbare plekken. Neem contact op met de atelierpedagoog van de betreffende locatie om te vragen naar de mogelijkheden.

Stadspas en Jongeren Cultuurfonds
Het is mogelijk om met een Stadspas mee te doen met de Kris Kras Ateliers in Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk om met een subsidie van het Jongeren Cultuurfonds de aanmelding vergoed te krijgen als je hier financieel voor in aanmerking komt.

Voor data van actuele cursussen check dus de pagina’s van de betreffende locatie. Noem in de mail graag de naam en de leeftijd van je kind en geef aan of je een stadspas hebt of niet.