Amsterdam de Pijp – Veronique Vetjens

Veronique Vetjens geeft het Kris Kras Atelier in Amsterdam de Pijp op vrijdagochtend. Er zijn 2 groepen voor kinderen van 18 maanden t/m 4 jaar.

  • Adres: Openbare Basisschool de Springstok, 2e Jan vd Heijdenstraat 75-77, 1074 XR Amsterdam.
  • Leeftijd: 18 maanden t/m 4 jaar
  • 1e groep 9.30 – 10.30
  • 2e groep 11.00 – 12.00
  • Kosten € 95,- voor de serie van 6 keer, inclusief materiaal. Deelname met Stadspas van het kind is mogelijk, dan is er een speciale aanbieding.
  • Op vrijdagen, voor actuele data mail Veronique.
  • Aanmelden of informatie kan hier via Veronique Vetjens.

Veronique is atelierpedagoog en orthopedagoog. Ze heeft veel ervaring met het opzetten, uitvoeren en begeleiden van educatieve (kunst) projecten. Ook heeft ze zes jaar als leidinggevende een groene Montessori-kinderopvang in Amsterdam Noord gerund. Ze vindt voorbereide, rijke leeromgevingen voor kinderen belangrijk. Ze houdt ervan kinderen in hun creatieve proces te begeleiden door goede randvoorwaarden te scheppen en te ondersteunen. Kinderen kunnen zich langer concentreren dan vaak wordt gedacht. Ook hele jonge kinderen kunnen helemaal opgaan in een flow, als het materiaalaanbod op de leeftijd van het kind is afgestemd, iets wat kenmerkend is voor de Kris Kras Ateliers. Voor Veronique is niets zo fantastisch als om een kind zelf te zien ontdekken en spelend te zien leren. Het cultiveren van concentratie is een groot goed in onze haastige maatschappij.

Ook voor de ouders valt er tijdens de Kris Kras workshops zoveel te genieten en leren van de sporen van hun kind. En, verwacht het onverwachte, altijd.

Veronique gaat in de toekomst een Kris Kras Atelier starten in de ecologische pionierswijk Oosterwold (Almere).