Marjo Stakenborg (Nijmegen)

Marjo Stakenborg is gecertificeerd Atelierpedagoog door Atelier in een Koffer en daarnaast leerkracht in het primair onderwijs, gespecialiseerd in “het jonge kind”, Jenaplan en Montessori.

Marjo is op aanvraag inzetbaar voor beeldende lessen tijdens en na school. Onderwijs verrijkend en onderwijsondersteunend, klassikaal of voor kleinere groepen, op projectbasis of in de vorm van een lessenserie.

In 2019 volgde Marjo de opleiding tot atelierpedagoog. In de praktijk van haar klas merkte ze wat de werkwijze “Begrijpen met je handen” met de kinderen deed: meer werkplezier, concentratie, betrokkenheid en flow. Dus heeft ze van haar interesse haar missie gemaakt: kinderen laten werken met hoofd, hart en handen. Als atelierpedagoog biedt zij een uitdagend/prikkelend kader waarbinnen kinderen ruimte krijgen om te ervaren, ontdekken, onderzoeken, experimenteren en te verwonderen. Door het kind te volgen en ruimte te bieden voor eigenheid, krijgen kinderen veel zelfkennis, veel ideeen en worden ze mentaal flexibel.

Meer informatie of aanvragen via marjo.stakenborg@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *