Amsterdam, natuur op aanvraag – Mirjam van Klink

Het POP-up Kris Kras Atelier van Mirjam van Klink heeft nog geen vaste plek. Het Atelier kan op aanvraag worden opgebouwd op verschillende plekken in Amsterdam en omgeving. Mirjam werkt in dit Kris Kras Atelier in- en met de natuur; als het kan buiten en met zo veel mogelijk natuurlijke materialen.

 

Mirjam van Klink organiseert vanaf 2010 creatieve en educatieve activiteiten onder de naam De TOREN van Klinker. Al vanaf 2014 wordt zij geïnspireerd door de werkwijze Begrijpen met je handen. Mirjam is opgeleid als bloemist, sociaal cultureel- en educatief werker en vanaf 2022 gecertificeerd atelierpedagoog.

Haar activiteiten vinden vooral plaats in kinderopvang, het basisonderwijs (ook na schooltijd) en welzijnsorganisaties.

Naast de activiteiten voor kinderen ontwikkelt Mirjam ook (educatieve) activiteiten en workshops voor verschillende organisaties die door anderen begeleid (kunnen) worden. Hierbij probeert zij de werkwijze ‘begrijpen met je handen’ ook zo veel mogelijk toe te passen.

De Natuur is voor Mirjam een belangrijke inspiratiebron en materiaal voor haar activiteiten. Mirjam creëert graag een rijke speel- en leeromgeving die nieuwsgierig maakt en uitnodigt voor onderzoek. Ze laat luisteren, ruiken, voelen, proeven, kijken en beleven. Ze gaat uit van de materialen die de natuur biedt en geeft ruimte aan kinderen om te ontdekken, te verwonderen, te experimenteren, in flow te komen en eigen sporen te maken.

Voor meer informatie over het Pop-up Kris Kras Atelier of andere vragen neem hier contact op met Mirjam. Bellen kan ook op 06-14525930