Rotterdam, mobiel atelier op aanvraag – Chantal Chin A Foeng

Atelierpedagoog Chantal Chin A Foeng is werkzaam in Vlaardingen en omstreken. Ze kan op aanvraag een mobiel Kris Kras Atelier opbouwen en is op zoek naar een permanente locatie in de omgeving van Rotterdam op een school, kdv of culturele instelling. Chantal heeft de hbo-opleiding Vormgeving en Communicatie afgerond en is sinds 2018 Atelierpedagoog van Atelier In Een Koffer.

Chantal werd geraakt toen ze haar eigen kinderen regelmatig diverse materialen aanbood, om te ontdekken en om mee te creëren, zonder opdracht, thema of haast. Zij raakte steeds meer gefascineerd, omdat ze de eigenwaarde, concentratie en het plezier zag groeien bij de kinderen waarmee ze werkte. Kinderen hebben een rijke bron in zich en komen moeiteloos van het ene spoor in het andere. Deze eigen ideeën en eigen inbreng zijn essentieel voor hun persoonlijke ontwikkeling.0507

Al vanaf jonge leeftijd is Chantal vaak zelf ook bezig te creëren met verf, potlood, zand, lijm, karton en stift. Zij kent en herkent het plezier ervan en geeft dit graag door.

Voor meer informatie, neem contact met haar op via chantal_chinafoeng@yahoo.com