Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2daagse Atelier in een Koffer

16/04/2022 - 17/04/2022

€299

Kinderen en volwassenen hebben een natuurlijke bron van creativiteit in zich, maar hoe houd je deze deur open? Hoe reageer je eigenlijk goed op een (kras)tekening? Hoe kan omgaan met het kritisch stemmetje in je hoofd? Hoe kan je kinderen op creatief gebied goed begeleiden, in kleine of grote groepen?

In twee cursusdagen wordt een duidelijke visie op kind en creativiteit onderbouwd en traditionele opvattingen ter discussie gebracht. Onder andere aan de hand van een beamer-presentatie met foto’s en films uit de praktijk. De deelnemers gaan zelf aan de slag met diverse eenvoudige én tevens uitdagende materialen, die ook voor kinderen tot de verbeelding spreken.Het gaat in deze visie om flow en creativiteit met een kleine c, zonder prestatie druk maar met ruimte om te ontdekken. Paul Klee zei ooit; ‘Tekenen is een lijn uit wandelen nemen.’ De cursus geeft verrassende inzichten en veel praktische nieuwe ideeën en is geschikt voor ouders en professionals die met kinderen werken. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van Atelier in een koffer.

‘Als je een idee krijgt, krijg je steeds meer ideeën.’ Cas, 5 jaar.

De training wordt 4 x per jaar in een weekeind gegeven bij Atelier in een Koffer, in Amsterdam Oost. In februari, april, juni en oktober.

Begeleiding door cultuurpedagoge Sabine Plamper & beeldend kunstenaar Titia Sprey

Kosten: Speciaal voor Kris Kras Atelier ouders of verzorgers is er een aanbieding van € 299 per persoon, inclusief materiaal hand-out en lunch. Geef bij de boeking graag ook de naam van je kind op die het Kris Kras Atelier heeft gedaan.

Aanmelden via de site van Atelier in een Koffer

Gegevens

Begin:
16/04/2022
Einde:
17/04/2022
Kosten:
€299
Evenement Categorie:

Organisator

Atelier in een Koffer

Locatie

Purperreiger
Celebesstraat 80
Amsterdam, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *